KALJANO PARUOŠIMO ETAPAI

Pateikiame detalią profesionalaus kaljano paruošimo instrukciją. Sek nuorodymus ir mėgaukis kaljanu savo namuose!

Dizainas be pavadinimo (29)

1 žingsnis

Į kolbą įpilame vandens, pieno ar gėrimų iki nurodytos vietos (rekomenduojame naudoti vandenį)

Dizainas be pavadinimo (16)

2 žingsnis

Užsukame stiebą ant kolbos. Tuomet ant stiebo uždedame lėkštę ir su tarpine ją pritvirtiname.

Dizainas be pavadinimo (17)

3 žingsnis

Ant tarpinės uždedame taurelę ir pripildome ją pasirinktu tabaku (tiek, kiek parodyta nuotraukoje)

*Įdėjus daugiau tabako – skonis nebus stipresnis
*Jei ruošiate maišyti keletą skirtingų tabako skonių – darykite tai prieš dedant į taurelę.

Dizainas be pavadinimo (18)

4 žingsnis

Ant taurelės uždedame kaitinimo kamerą

IMG-0778

5 žingsnis

Įjungiame angliukų kaitinimo kaitlentę, uždedame du angliukus ir laukiame kol jie užkais. (Angliukus kaitiname kol pilnai parausta/apdega visos jo pusės, kitaip kitą dieną jausite galvos skausmą).

IMG-0786

6 žingsnis

Uždedame kaitinimo kamerą ant taurelės. Naudojant žnyples atsargiai paimame įkaitusius angliukus ir įdedame juos į kaitinimo kamerą.

Dizainas be pavadinimo (32)

7 žingsnis

Uždedame kaitinimo kameros dangtelį ir jį uždarome. Palaikome uždarytą 4 min. Tuomet jį atidarome (kad būtų atviri orui pralaidūs tarpeliai).

*Jei patraukus dūmų nėra daug – galite palaikyti dar 1 – 2 min.
*Palaikius uždarytą per ilgai – gali sudegti tabakas.

kaljano nuoma

8 žingsnis

Prieš pirmąjį dūmų traukimą prapučiame keletą kartų.

Galite mėgautis savo profesionaliai paruoštu kaljanu!

*Prapučiame nestipriai, nes kitaip pateks vanduo iš kolbos ir užgesins angliukus

PATARIMAI

  1. Rūkymo eigoje rekomenduojama kartais prapūsti kaljaną
  2. Angliukus rekomenduojama keisti kas 20 minučių. Jei norite taupyti angliukus, po 20min. šiek tiek uždarykite kaitinimo kameros oro padavimą ir taip leisite angliukams išlaikyti likusią šilumą ilgiau.
  3. Norint rūkyti kaljaną antrąjį kartą – rekomenduojama visą kaljaną išplauti ir kartoti paruošimo eigą.
  4. Viską išplovus BŪTINA išdžiovinti :taurelę, kaitinimo kamerą, kaitinimo kameros dangtelį.
kaljano nuoma

IŠBANDYK KALJANĄ SU IŠSKIRTINE DETALE -
ŠALDYMO KAPSULE!